Verkoopstyling

Sfeervol ingerichte woningen verkopen sneller én better.

Kies voor een tijdelijke inrichting met échte meubels, kartonnen meubels of een mix van beiden. Afhankelijk van jouw doelgroep en budget zorgt Présense voor een stijlvolle inrichting op maat.

 

Wil je de huidige meubels liever laten staan? Dat kan ook. Met ervaren blik bekijkt Présense waar er commerciële verbeteringen aangebracht kunnen worden zodat kandidaat-kopers zich sneller aangesproken voelen

Vastgoedstyling, woning ingericht met echte meubels

Tijdelijke inrichting met echte meubels

Laat je kopers wegdromen en bezorg hen een onvergetelijk gevoelEen stijlvolle inrichting met elegante meubels spreekt tot de verbeelding. 


Kandidaat-kopers voelen zich aangetrokken en maken toekomstplannenDe sfeer en beleving inspireren hen en laten een blijvende indruk na.

Een inrichting met echte meubels is mogelijk vanaf €1795 (excl btw). Deze richtprijs omvat een appartement/woning met 2 slaapkamers, inclusief 4 maanden huur en fotoshoot.

Prijsoffertes worden steeds op maat gemaakt. Vraag je offerte aan.

Tijdelijke inrichting met mix van echte en kartonnen meubels

Een klassevolle mix van echte en kartonnen meubels zorgt ervoor dat kandidaat-kopers zich snel thuis voelen.

 

Maak een sterke indruk op je bezoekers met een slimme en doordachte indeling van je pand. Charmeer hen om meer te ontdekken door een mooie aankleding.

Een inrichting met een mix van echte en kartonnen meubels is mogelijk vanaf €1395 (excl btw). Deze richtprijs omvat een appartement/woning met 2 slaapkamers, inclusief 4 maanden huur en fotoshoot.

Prijsoffertes worden steeds op maat gemaakt. Vraag je offerte aan.

Tijdelijke inrichting met kartonnen meubels

Kies voor een inrichting met kartonnen meubels als je een snelle, prijsbewuste oplossing wenst. 

 

Zorg ervoor dat je bezoekers direct de mogelijkheden inzien van de ruimtes. Stuur de aandacht van je potentiële kopers naar de belangrijkste troeven van de woning door de functie en grootte te benadrukken.

Een inrichting met kartonnen meubels is mogelijk vanaf €995 (excl btw). Deze richtprijs omvat een appartement/woning met 2 slaapkamers, inclusief 4 maanden huur en fotoshoot.

Prijsoffertes worden steeds op maat gemaakt. Vraag je offerte aan.

Mini-verkoopstyling & fotografie

Inrichting met aanwezige meubels

Is de woning reeds volledig bemeubeld maar in een gedateerde stijl? Laat Présense de indeling, de aankleding en de sfeer herbekijken. 


Door de aanwezige meubelen en accessoires te verplaatsen of tijdelijk te verbergen wordt een vervlogen interieur opnieuw aantrekkelijk gemaakt voor kandidaat-kopers.

Troeven:

  • kostenbesparend
  • snel en efficiënt
  • fotografie inbegrepen

Reviews

Michael Arnauts
Michael Arnauts
2022-11-15
Een toppertje!
Dirk Lahuis
Dirk Lahuis
2022-11-02
Uitzonderlijk stond één van onze panden langer te koop dan gewenst. Het betrof een leegstaand pand. Na inrichting en aankleding door Présense vastgoedstyling werd het pand binnen twee weken verkocht!
Donald De Deygere
Donald De Deygere
2022-10-25
Valérie is a dedicated and professional stylist. She is focused on listening to the customers needs. Her expertise and passion however, pushes that same customers expectation to a higher level, resulting in a styling with 'that extra mile' in both quality and experience.
Pascal Vandenberghe
Pascal Vandenberghe
2022-10-25
Zeer professionele aanpak. Mooie fotografie. Een aanrader.
Hans Leemans
Hans Leemans
2022-10-25
Valerie heeft voor Plazacity meerdere appartementen ingericht, dankzij de stijlvolle inrichtingen waren deze appartementen zeer snel verkocht.
Tom Voet
Tom Voet
2022-10-24
Valerie zorgt altijd voor een geslaagd resultaat. Met haar positieve drive slaagt ze er in om zelfs het moeilijkste pand heel gezellig te maken. De panden die zij (na renovatie) inricht mochten altijd zeer snel een koper vinden. Een aanrader!
Marc Coppieters
Marc Coppieters
2022-10-24
Voor professionele foto's ben je bij Valérie aan het juiste adres.
Thomas Roels
Thomas Roels
2022-10-24
Top-inrichting! Dank voor de moeite